نتایج یک پژوهش جدید، نقاط ضعف و قوت رژیم فاقد گوشت را نمایان کرده است؛ محققان به تازگی دریافته‌اند که افرادی که در رژیم غذایی خود، به کلی از گوشت پرهیز می‌کنند،‌ بیشتر در معرض خطر سکته مغزی قرار دارند.

در حالیکه کسانی که از گوشت استفاده می‌کنند، احتمال ابلا به بیماری‌های قلبی در آنها بیشتر است.

گیاه‌خواری در سالهای گذشته از محبوبیت رو به رشدی در جهان برخوردار بوده است؛ بخشی از این محبوبیت، به‌خاطر فواید آن برای سلامتی همچنین نگرانی‌ها برای محیط زیست و حقوق حیوانات بوده است.

سایت "هلث لاین" که به 

اخبار حوزه سلامت می‌پردازد، در تازه‌ترین گزارش خود به مسئله رژیم غذایی گیاه‌خواری پرداخته است؛ طبق نتایج به‌دست آمده، گیاه‌خواران و کسانی که در رژیم غذایی خود تنها از گوشت ماهی استفاده می‌کنند، نسبت به کسانی که گوشت می‌خورند کمتر به بیماری قلبی دچار می‌شوند اما گیاه‌خواران 20 درصد بیشتر در معرض خطر سکته مغزی هستند.

این نوع سکته مغزی که به سکته "هموراژیک" معروف است، به علات پارگی یک رگ خونی ضعیف شده در مغز رخ می‌دهد؛ به گفته دکتر "سانکارا" عصب‌شناس و عضو تیم تحقیقات تندرستی تگزاس، عوامل مشترک این سکته می‌تواند فشار خون بالا، پارگی در اثر انقباض مغز یا پارگی یک رگ خونی در مغز باشد؛ سانکارا توضیح می‌دهد که این نوع از سکته نسبت به سکته‌های ناشی از نارسایی و گی خون، آسیب بیشتری به مغز وارد می‌کند و احتمال خطر خطر مرگ بر اثر این نوع سکته بیشتر است.

بر اساس نتایج بدست آمده از آخرین تحقیق، اگرچه سطح کلسترول پایین از بیماری قبلی پیشگیری می‌کند اما کلسترول بسیار پایین، خطر بروز سکته مغزی از نوع هموراژیک را افزایش می‌دهد؛ رژیم‌های گیاه‌خواری فاقد برخی مواد غذایی مورد نیاز بدن است؛ این رژیم‌ها، فرد را در معرض کمبود ویتامین‌های B-12‌، ‌D و سایر مواد مغذی قرار می‌دهند که می‌تواند منجر به بیماری‌های عصبی و سکته شوند.

مغز انسان یک عضو بسیار چرب بدن است و حدود 60 درصد مغز از چربی است که 20 درصد این چربی از یک ماده خاص به‌نام "داهگزئونیک" که یک اسید چرب امگا سه تشکیل شده است؛ وظایف حیاتی این ماده عبارتند از: تشکیل یک قلاف چربی برای محافظت از رشته‌ها و سلولهای عصبی، حفظ لایه مابین مغز و خون همچنین رشد "کرتکس" مغز که بخش تفکرات را شامل می‌شود.

بدون داهگزئونیک، اتصالات پیچیده مغزی برای تمرکز کردن و توانایی حل مسئله به درستی شکل نمی‌گیرند و غذاهای گیاهی این ماده را ندارند؛ برای برخورداری از سلامتی مطلوب و رشد مناسب، مغز به داهگزئونیک نیاز دارد که این ماده تنها در "گوشت قرمز" یافت می‌شود.

برای گیاه‌خواران بسیار حیاتی است که بدانند اسید چرب موجود در گیاهان همچون لوبیا قرمز و تخم کتان، "آلفا لینولیک اسید" نام دارد و برای بدن بسیار دشوار است تا آن را به داهگزئونیک تبدیل کند.


مشخصات

  • دانلود + ادامه مطلب (منبع اصلی)
  • کلمات کلیدی: سکته ,مغزی ,گوشت ,است؛ ,رژیم ,گیاه‌خواری ,سکته مغزی ,رژیم غذایی ,استفاده می‌کنند،
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارشدهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

عکس آقای خامنه ای

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

یه خورشید درخشان و _ ماندن# با زینب(س) # صراط(عباس) _می خواهد # موبیلیکا | همه چیز در مورد موبایل وبلاگ امیررضا رستنده مختار پنجره یو پی وی سی | ایران یو پی وی سی حفاظ و نرده استیل,آلومینیومی,شیشه ای ســـاهــــان حرفای من با خودم ابتهال فیلتر شنی frp